01 November 2008 – Handjes ontdekken & kletsen

 

Soms lijkt er niet zoveel te gebeuren maar als je goed op zit te letten dan ontwikkel jij je toch wel behoorlijk snel. Zo langzamerhand beginnen je handjes de hele tijd te bewegen. Dat was natuurlijk al langer zo maar nu lijk je het echt bewust te doen. Langzaam gaan de handjes richting je mond en begin je er lekker op te sabbelen. Je krijgt het zelfs voor elkaar om alleen op je duim te sabbelen. Waarschijnlijk word je dus een duimer.

 

Als je een beetje moe begint te worden word het ook steeds duidelijker dat het zo is. De handjes gaan naar je oogjes toe en begin je te wrijven. Iets wat je bij je broer ook al zo geweldig schattig was om te zien. Bij jou is dat precies hetzelfde. Het is zo lief om te zien hoe je dan aan het wrijven bent. Wel moeten papa en mama er nu goed om denken dat je nagels wel goed kort worden gehouden.

 

Het maken van littekens in je gezicht ging je al goed af toen jij je handjes nog niet echt onder controle had maar nu je het wel hebt moet het gebied rond je oogjes het heel erg ontgelden.

 

Daarnaast begin je nu ook papa of mama aan het te staren en geluidjes te maken. Hele conversaties beginnen er uit te komen waar papa en mama natuurlijk nog geen touw aan vast kunnen knopen. Leuk is het wel om je zo te horen kirren.

 

Ja jou ontwikkelingen gaan toch best wel hard. Wie weet hoe lang het nog duurt voor je net als je broer door het hele huis heen rent. Het is nu zo lekker dat je nog klein bent. Mama en papa willen daar nog wel een hele tijd van genieten.

Geen reactie op “01 November 2008 – Handjes ontdekken & kletsen”

Plaats een reactie