06 December 2009 – Sinterklaas Pake en beppe

 

Sinterklaas is eigenlijk niet meer jarig maar toch was het nog een grote dag. Want bij tante Harma en ome Guido waar pake, beppe en ome Germ ook waren cadeautjes bezorgd!

 

Kaye liep met tante Harma mee naar boven om te kijken waar de cadeautjes nu lagen. Want ze moesten toch ergens liggen. Ze waren alleen niet zo makkelijk te vinden. Ergens moesten ze liggen maar waar, je weet het maar nooit met die gekke pieten.

 

Uiteindelijk had Kaye ze gevonden. Ze lagen in de badkamer in het bad! Nou toen kwam het zware werk. Alle pakjes moesten natuurlijk naar beneden want daar zat iedereen te wachten. Gelukkig is Kaye al heel sterk. Yahro pakte beneden aan de trap ook een paar pakjes aan.

 

Toen eindelijk alle pakjes in de huiskamer lagen kon het leukste beginnen, uitpakken! Ome Guido zocht tussen de pakjes voor wie die was en daarna ging Kaye ze brengen. Dit ging een tijdje goed, totdat Kaye vond dat hij wel wat vaker aan de beurt hoorde te zijn. Zoveel pakjes naar andere mensen brengen, daar moest toch wel iemand in de war zijn.

 

Rianne kreeg heel veel leuke pakjes, waarvan het grootste deel heel veel herrie kon maken. Dus dat had Sinterklaas wel weer lekker uitgezocht vond tante Harma. Die was er erg blij mee. Rianne wist ondertussen niet zo goed waar ze het moest zoeken, ze kreeg dan ook zoveel. Een anderhalf uur verder waren alle pakjes uitgepakt en kon er lekker gespeeld worden.

 

Al met al was het weer een heerlijk avondje!

Geen reactie op “06 December 2009 – Sinterklaas Pake en beppe”

Plaats een reactie