13 Februari 2008 – Je grote broer ging naar je luisteren

 

Wat we natuurlijk proberen is jou grote broer zoveel mogelijk betrekken bij je komst. Op die manier word hij al een beetje op voorbereid op je komst. Erg handig hier voor is natuurlijk dat mama op een babytje van 5 maanden moet passen. Dat is nog lekker klein allemaal en Kaye is al helemaal gek van hem. Mooi test object en dat is wel nodig met hoe lomp je broer soms kan zijn.

Soms is het wel een beetje lastig om je grote broer alles te laten mee maken. Zoals een verloskundigen bezoek. Gelukkig hebben we dan natuurlijk wel altijd het moment dat we het hartje gaan luisteren. Dan zit je broer met grote ogen te kijken en van het ene op het andere moment zei je grote broer iets dat lijkt op: baby. Helemaal leuk is dat als mama nu zegt van waar is de baby dat Kaye dan aan komt lopen en mama’s trui omhoog doet.

Daarna gaat Kaye aan de buik zitten en zegt: baby baby. Ook geeft je grote broer je soms wel eens een kusje. Echt super lief om te zien. Vandaag gingen we een stapje verder want we gingen je hartje met de angelsound luisteren.

Toen we je hartje hadden gevonden (je grote broer zat allang aan de buik te voelen), zetten we de koptelefoon op Kaye zijn hoofd zodat hij je hartje heel goed kon horen. Met grote ogen en bijna schaterend zat hij naar je te luisteren. Af en toe als jij bewoog keek je broer heel verbaasd.

Jah nog 20 weken wachten en dan is het zover, dan kunnen we je eindelijk vast houden!

Geen reactie op “13 Februari 2008 – Je grote broer ging naar je luisteren”

Plaats een reactie