14 November 2007 – Opa en oma laten zien dat ik grote broer word

 

Papa en mama zijn er achter gekomen dat ze zwanger zijn van een broertje of zusje. En het is allemaal nog een beetje vroeg maar het is wel leuk om iedereen op een leuke manier te hiervan op de hoogte te stellen. Maar jah, hoe laat je iedereen origineel zien dat Kaye grote broer word en hoe betrek je hem hier ook bij.

Maar is even een topic geopend op een forum waar mama sinds ze zwanger was van Kaye regelmatig vertoefde. Daar kwamen leuke reacties uit. Een voorbeeld van een reactie was bijvoorbeeld dat we het op een taart moesten zetten of een liedje bedenken of Kaye met een pop de kamer in laten lopen. Het klonk allemaal heel leuk en aardig maar wij hadden meer iets met een t-shirt. Dat kun je Kaye makkelijk aantrekken en als je er een leuke boodschap op zet komt het zo over wat je bedoelt.

Dus wij het internet op om te zoeken naar een leuk t-shirt met opdruk waar we dan de tekst van aan konden passen. Nou dat doe je echt niet voor je lol en voor die 2x dat hij hem aantrekt. Wat een geld vragen ze daar voor. Dan maar een andere oplossing proberen.

Je koopt gewoon zelf een wit t-shirt bij een van de betere goedkope warenhuizen en daarna een permanent marker. Nadat we een goede tekst hadden bedacht kon het schrijven beginnen.

Ik ben stoer aan de voorkant.

Ik word grote broer aan de achterkant.

Een stille hint maar hij was erg duidelijk.
Kaye was bij opa en oma aan het spelen dus we konden hem het shirt niet alvast aangeven. We hadden dus niet veel keus dan Kaye met een smoes de gang mee in nemen en hem toen gauw het shirt aantrekken. Meneer was alleen zo lekker aan het spelen dat hij hier absoluut geen behoefte aan had. Uiteindelijk had ie dus ook het shirt niet helemaal goed (verkeerd om). Dus het eerste dat opa en oma lazen was: ik word grote broer. Nou toen hoefden ze de andere kant al niet meer te lezen natuurlijk.
We werden allemaal gelijk uitbundig gefeliciteerd. En natuurlijk komt dan de vraag hoelang het nog duurt en hoelang je nu zwanger bent. We zijn nu 5 weken zwanger en zijn uitgerekend op 17juli. Dus er komt nog een spannende tijd aan. Gelukkig heeft Kaye zijn bijdrage kunnen leveren aan het vertellen van dit grote nieuws.

Het shirt met de tekst was een groot succes.

Geen reactie op “14 November 2007 – Opa en oma laten zien dat ik grote broer word”

Plaats een reactie