21 Maart 2010 – Doop gehad op de camping!

 

Vanuit de titel kun je denk ik niet helemaal halen wat er precies met me is gebeurd. Daarom zal ik dat maar eens haarfijn gaan uitleggen. Het was niet heel erg mooi weer. Geen regen gelukkig maar wel veel bewolking. Omdat het de dagen ervoor (vooral gisteravond) heel erg had geregend en papa en mama toch graag wilden kijken hoe de tent ervoor stond gingen we naar de camping.

 

Papa en mama hadden namelijk de tent weer opgebouwd en als het goed is ook goed gespannen. Zodra er een regenbui overheen gaat weet je dat natuurlijk pas echt goed. Nou die test was wel gelukt want het had gespookt. Het had storm gewaaid, gehageld en als een gek gestortregend.

 

Toen we op de camping kwamen bleek dat de tent er helemaal goed bij stond. Daar absoluut geen problemen. Ook hadden Yo en Elroy al even bij onze tent gekeken want die vonden het ook wel zonde als hij weer zou instorten. Daarnaast waren ze erg nieuwsgierig hoe het met het zeil stond want die had het van de winter zwaar te verduren gehad. Dus de tentinspectie was van korte duur. Daarna konden we even gezellig praten met onze buren. Ik had inmiddels al een bal gevonden.

 

Daar liep ik mee door de modder want het was echt een hele natte bende. Uiteindelijk was het tijd om naar huis te gaan want Viënn wilde ook wel weer slapen en ik begon ook erg moe te worden. Dus terwijl papa en mama afscheid aan het nemen waren liep ik nog even een klein rondje. Tijdens dat rondje verloor ik een klein beetje mijn balans en voor ik het wist viel ik voor over in een grote plas met water. Echt met mijn gezicht in het water. Papa moest heel erg lachen en mama ook wel een beetje maar die vond het ook gelijk wel erg zielig. Yo liep gelijk naar me toe terwijl ik daar beteuterd en huilend met mijn knietjes in het water zat.

 

Het water droop van mijn gezicht en de modder zat overal want ik had me niet opgevangen met mijn handjes. Misschien een goede les voor de volgende keer! Nadat ik weer een beetje was bijgekomen en met een handdoek het water van me was afgeveegd besloot Yo met de woorden:

“Die heeft zijn campingdoop gehad!”

Vandaar dus de titel.

Geen reactie op “21 Maart 2010 – Doop gehad op de camping!”

Plaats een reactie