28 Februari 2010 – Naar Tilburg geweest

Vandaag gingen we naar Mellanie en JP. Die hebben een zoontje Kyano. De mensen die regelmatig deze site lezen kennen hun vast wel. Hele leuke en lieve mensen. Alleen omdat ze in Tilburg wonen zien we ze niet zo vaak. Vandaag gingen we hier weer eens verandering in aanbrengen. Vandaag zouden we lekker op tijd richting Tilburg rijden en dan lekker met zijn allen wat leuks doen voor de kids.

Omdat in Tilburg nog niet zolang geleden een kitsparadijs was geopend leek het wel leuk voor de jongens om daar heen te gaan. Voor het zover was natuurlijk eerst even lekker bij kletsen met JP en Mel. Ondertussen konden dan de kids ook goed kennismaken. Kaye was amper binnen of die had de jas en schoenen al uit en was heerlijk met speelgoed aan het spelen.

 

Allemaal dingen die hij thuis niet heeft dus die had het gelijk wel naar zijn zin. Yahro daarentegen wist niet waar hij het zoeken moest. Die was weer heel erg verlegen en zat een beetje schuchter naar Kyano te kijken. Kyano op zijn beurt zocht ook alleen maar de steun op van papa en mama want het was wel ineens heel erg druk. Gelukkig was Kyano niet beschermend naar zijn speelgoed toe, maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat hij nog niet zoveel naar speelgoed omkijkt. Hij is liever de hele kamer aan het verkennen/verbouwen.

 

Uiteindelijk ontdooide de sfeer voor de kids wat en gingen ze lekker met zijn 3tjes ravotten. Het leukste vonden ze eigenlijk wel de hond. Die zat alleen vast in de keuken want anders was het huis te klein. Dat zinde Kaye echt totaal niet en hij deed steeds zijn best om het hondje te bevrijden of door hem bij het spelen te betrekken. Dit deed hij door bijvoorbeeld een bal of ander speelgoed over het hekje te gooien.

Viënn was op zich wel goed in haar humeur. Ze had een beetje geslapen in de auto maar het duurde niet zolang. Hazenslaapjes zoals ze dat noemen. Hierdoor was ze op een gegeven moment wel heel erg moe en daarom werd besloten om haar maar lekker op bed te leggen.

 

Dat op bed leggen ging goed maar blijkbaar begreep ze ineens dat het de bedoeling was dat ze ging slapen en dat vond ze echt geen goed idee. Dus zodra ze met rust werd gelaten begon ze te brullen. Dit ging maar door. Op die manier pakte ze dus echt geen rust. Haar laten huilen was ook geen optie dus maar opgehaald, getroost en weer geprobeerd. Weer brullen en krijsen. Wat moet je daar nou mee? Uiteindelijk gingen we toch weg naar het kitsparadijs. Onderweg viel ze weer voor een kwartiertje in slaap.

 

Lang niet genoeg natuurlijk en dat hebben we wel geweten. Ze was echt helemaal uit haar doen de hele middag. Hoe vermoeider ze werd hoe minder ze sliep. Dit werd op een geven moment wel heel erg zielig en frustrerend maar niks aan te doen. Zelfs toen we in de avond thuiskwamen wilde ze niet gelijk slapen. Ze was helemaal druk en aan het draaien en doen. Dit hebben we met de andere kids nooit gehad dus het is voor papa en mama wel even wennen.

 

Kaye was ondertussen heel erg blij want er was een cars-baan waarop je met een autootje kon rijden (een soort botsauto). Dat vond hij natuurlijk helemaal geweldig. Papa en mama iets minder want je moest er 50 cent in gooien anders mocht je niet eens rijden. Gelukkig deed ie het daarna wel even. Hier heeft Kaye heel wat rondjes gemaakt want voor de rest viel het voor hem wel wat tegen. Er waren ook glijbanen maar die vond Kaye wel een beetje eng. Op een gegeven moment vroeg een jongetje of papa even voor wilde doen hoe een hele steile glijbaan moest. Toen zei Kaye: “Nee, papa mag niet glijden. Dat is eng. Papa blijft hier”.

 

 

Yahro was met Kyano lekker in de ballenbak aan het spelen. Dit ging hartstikke goed en er zijn ook hele grappig foto’s van gemaakt. Iedereen gooide ballen in de bak en Yahro deed zijn best om er zoveel mogelijk uit te gooien. Maar ook met ballen spelen gaat vervelen, ook al is dat bij Yahro eigenlijk nooit het geval. Dus toen hij een mooie luiertas zag staan met daarin een portemonnee wachtte hij geen moment. Vrolijk stapte hij op de tas af, pakte de beurs en vertrok richting mama. De eigenaar had het gezien dus die ging snel achter Yahro aan en vroeg de beurs weer terug. Yahro gaf deze daarna weer braaf af. Mellanie had alles gezien maar was te laat om in te grijpen voor het gebeurde. Ach weer een mooi verhaal voor later.

 

Dat hij iets heeft met beurzen is in ieder geval wel duidelijk want in het weekend hij had hij de beurs van opa al gepakt waarna hij richting auto vetrok. Hij vind het zo interessant om een beurs open te maken en dan te kijken wat er allemaal in zit om het daarna weer netjes terug te stoppen (voor zover dat lukt).

 

Na het eten van een goede hap chinees vertrokken we weer richting Zeist. Onderweg sliep iedereen…

Geen reactie op “28 Februari 2010 – Naar Tilburg geweest”

Plaats een reactie