30 November 2008 – Sinterklaas Sogeti

Vandaag was het dan zover. Na vorige week al bij het Sinterklaasfeest van Lokowo te zijn geweest was het vandaag weer raak voor de beide kereltjes. Alweer een ontmoeting met Sinterklaas en deze keer op het werk van papa. Zoals ieder jaar word daar groot uitgepakt. In het business center van Nieuwegein stonden de pieten alle kinderen in het beetje miezerige weer op te wachten. Als het auto raampje open ging kwam er een grote regen pepernoten de auto binnen. Iets wat de kinderen natuurlijk geweldig vinden!

 

Papa voelde zich niet zo goed en daarom ging mama samen met oma naar het Sinterklaasfeest. Mama alleen is toch best wel een hele drukte met 2 kinderen. De bedoeling was om er een beetje op tijd te zijn zodat Kaye nog even in de knutselhoek plaats kon nemen om een mooie tekening te maken of wat anders. Helaas was het hier toch even iets te druk voor dus dat is er niet van gekomen. Wel heeft Kaye behoorlijk lopen snoepen bij het Sinterklaasfeest.

 

Geef hem ook is ongelijk als er overal waar je kijkt wel iets te happen valt. Ook mama en oma hadden zich flink te goed gedaan aan de verschillende snackjes. Lekkere warme broodjes worst, saucijzenbroodjes enzovoorts. In het midden van de grote zaal waar op het podium straks Sinterklaas plaats zou nemen lagen allemaal kussens waar de kinderen heerlijk op aan het ravotten waren.

Dit jaar gelukkig weinig problemen om de sleutel van de schatkamer te pakken te krijgen. Dat is soms namelijk nog een hele uitdaging als er weer een slechterik mee aan de haal is geweest. Toen de schatkamer open ging klopte alle kinderhartjes een flink aantal slagen sneller want het was tijd om de cadeautjes op te halen. Heel lief is dat Kaye ook het cadeautje voor Yahro uitpakt en het dan keurig netjes zonder problemen weer aan hem geeft om daarna met zijn eigen cadeautje verder te gaan.

 

Als dan de cadeautjes zijn gehaald is het alweer tijd om afscheid te nemen van het sinterklaasfeest. Die pieten zijn in ieder geval een stuk minder eng… maar ja die hebben ook de lekkere snoepjes. Sinterklaas is nog steeds een verschijning waar door Kaye een beetje angstig naar word gekeken. We zullen zien hoe dat volgend jaar gaat verlopen, want dit was de laatste Sinterklaasontmoeting van dit jaar.

Geen reactie op “30 November 2008 – Sinterklaas Sogeti”

Plaats een reactie