01 Juli 2009 – Hoera 1 jaar!

 

Ja, vandaag is de dag. Zo denk je dat de tijd langzaam aan je voorbij trekt en ineens is het zover. We zijn gewoon een jaar verder en ik ben al 1 jaar geworden. Heb allemaal leuke cadeautjes gekregen. Niet dat me dat heel veel uitmaakte. Ik vond de taart het leukste. Lekker smikkelen van de heerlijke slagroomsnit. Eerst heel voorzichtig de slagroom eraf eten en een beetje cake. De rest liet ik lekker staan.


Ondertussen was mijn grote broer mooi met al  mijn speelgoed aan het spelen. Dat vond die zo interessant. Het meeste vonden papa en mama niet zo erg maar met sommige muziekdingetjes hadden ze toch zoiets dat hij daar maar even af moest blijven. Want ik heb het gekregen voor mijn verjaardag dus hoor er toch een beetje als eerste mee te spelen he.

 

Al met al was het een mooie dag. Wel een beetje erg warm maar jah. Papa had een hele pot koffie gezet en niemand wilde dus hij moest er bijna alleen van drinken. Iedereen zat te puffen en te steunen. Verder was het gezellig en was ik doodmoe en blij dat ik ’s avonds in mijn bedje lag.

Geen reactie op “01 Juli 2009 – Hoera 1 jaar!”

Plaats een reactie