30 Mei 2008 – Verloskundige (33 weken 3 dagen) mama vergeetachtig! En babykamer af

Eigenlijk waren we het gewoon vergeten. Toen we er uiteindelijk wel aan dachten gingen we alleen uit van een tijd zo rond half 5. Want dan gaan we altijd. Dus wij om die tijd naar de verloskundige. Ze waren alleen druk bezig met werkoverleg. Toch erg vreemd als je zo aan de beurt bent. Wat anders te doen dan maar gewoon even wachten. Na een minuut of 5 te hebben gewacht en het dus inmiddels 5 over half 5 was vroegen we ons toch even af of er misschien iemand een beetje de mist in was gegaan.

Afsprakenkaart werd er even bij gepakt. En daar stond de tijd dat we eigenlijk een afspraak hadden. Namelijk om half 4. Dus een dik uur eerder. Een klein foutje zeg maar. Na enige aarzeling toch maar even op de deur geklopt. De verloskundige kwam er even aan en vroeg ons nog maar eventjes geduld te hebben dan want. Eigenlijk deed ze wel heel erg laconiek. De reden daarvoor was dat het al wat vaker was gebeurd vandaag. Sommigen waren zelfs helemaal niet gekomen en hadden alleen gebeld dat ze de afspraak waren vergeten.

Toen we uiteindelijk aan de beurt waren stonden we ook binnen 10 minuten weer buiten want alles was weer helemaal perfect.

Daarnaast was het een perfect dag om de babykamer maar eens te gaan opknappen. Want het duurt nu nog maar 7 weekjes (tot de uitgerekende datum dan tenminste) tot jij geboren word. Dus het begint nu wel tijd te worden. Wel lastig met de oppaskindjes die er nu slapen maar die zullen toch even ergens ondergebracht moeten worden.

Na een hele dag ploeteren en klooien zag je kamertje er qua verf erg mooi uit. Papa en mama hebben de kleuren goed gekozen. De witte muur moest wel 2x maar dat gaf niet zoveel want er was verf genoeg. Daarna werd het tijd voor de stickers van “Dirk het Draakje”. Het zag er naar uit dat het een hele uitdaging zou worden om die er netjes op te krijgen. Nou ja, in eerste instantie dachten we dat het een eitje zou zijn maar toen papa eenmaal begonnen was bleek het toch iets anders te zijn. Om alles precies strak en netjes op de muur te krijgen was een hele klus. De zweetdruppeltjes van inspanning liepen over het gezicht van papa.

Af en toe zag het er ook even naar uit dat het helemaal mis zou gaan. Uiteindelijk is er 1 dingetje met plakken niet helemaal goed gegaan omdat de letter iets dubbel klapte en toen een beetje scheurde. Verder ziet het er gelukkig echt helemaal top uit!

Daarna de rest van de babykamer in elkaar geknutseld. Dat karwei was gelukkig een stuk minder groot dan verwacht. De delen waren redelijk makkelijk bij elkaar te zoeken. Mama had hier het meeste voor gedaan en daarna kon papa het niet laten om de overgebleven kleine stickers op te plakken. Nu heb je een echte “Dirk het Draakje” –babykamer. Zo kun je hem bij de Prenatal niet krijgen hihihi. Papa en mama zijn in ieder geval super trots!

2 Reacties op “30 Mei 2008 – Verloskundige (33 weken 3 dagen) mama vergeetachtig! En babykamer af”

 1. Reactie door: Ronald Quadackers

  Nog meer Dirk het Draakje fanaten hierzo, lol!

  Ook ons thema voor de kinderkamer is Dirk het Draakje!

  Zelfs het geboortekaartje willen we zelf gaan ontwerpen met Dirk het Draakje.

  Dus mocht je ons kunnen helpen met sjablonen of wat dan ook! Graag!!!

  Alvast bedankt!

  Groetjes Ronald

 2. Reactie door: wytske de haan

  Zou jij mij kunnen helpen aan een of meerdere sjablomen van dirk het draakje.
  Het mag ook wat anders zijn van dirk het draakje, alle voorbeelden en ideen zijn welkom!!!

Plaats een reactie