01 December 2008 – 3 Dagen bij papa geweest

 

Sinds kort heeft mama een nieuwe baan. Erg leuk en ook iets wat ze altijd al met veel plezier heeft gedaan. Ze gaat namelijk weer met ouderen werken. Het liefste zou ze met kleine kinderen werken alleen is de opleiding daarvoor niet toereikend genoeg. Misschien dat ze in de loop der tijd nog gaat studeren voor bijvoorbeeld de kraamzorg. Dat zou haar toch wel erg leuk lijken. In principe heeft mama gesolliciteerd voor de nachtdienst.

 

Dat zal behoorlijk wennen worden voor mama maar ook voor papa. Op dit moment hoeven we ons daar nog geen zorgen over te maken want mama heeft deze week 3 dagdiensten. Het is wat slimmer om alle bewoners in de particuliere zorginstelling eerst een beetje te leren kennen en ook hoe alles gaat voor je in het diepe word gegooid. De verwachting van een heleboel van de collega’s van mama was dat ze niet zoveel van het vak zou weten. Gelukkig kon mama ze al snel het tegendeel bewijzen. Eigenlijk hoefde ze alleen een beetje mee te lopen maar ze liet zich niet kennen en werkte lekker mee.

 

Papa zit een beetje in de lappenmand met zijn gezondheid en daarom kwam het heel goed uit voor het werk van mama. Nu kon hij lekker oppassen en voor ons zorgen. De eerste dag was het wel een beetje lastig voor hem. Want normaal deed hij alles samen met mama en bepaalde dingen kon hij dan heel makkelijk aan mama overlaten. Dit zat er nu natuurlijk niet in want mama was er niet. Als Yahro bijvoorbeeld weer eens een inmiddels beroemde bui had kon je normaal gesproken hem na een minuut of 5 even aan mama geven om te kijken of hij dan wel stil wilde worden. Dit zat er nu uiteraard niet in.

 

Kaye vond het wel geweldig alleen wilde hij ook alle aandacht op eisen. Als papa een beetje aan het ouwehoeren was met Yahro probeerde hij zich er tussen te wringen met auto’s en wat al niet meer.

 

Uiteindelijk was het echt hartstikke leuk zo met de kids en de band tussen papa en Yahro/Kaye is veel sterker geworden nu je alleen elkaar maar had. Het duurde maar 3 daagjes maar toch. Mama had het er ondertussen wel moeilijk mee. Gelukkig zag ze wel dat het hartstikke goed ging en dat was natuurlijk een hele geruststelling.

Geen reactie op “01 December 2008 – 3 Dagen bij papa geweest”

Plaats een reactie