03 Februari 2008 – Er was eens…

Als de zwangerschap dan een beetje vordert denk je toch ook al gauw na over hoe de babykamer er dan straks uit zal gaan zien. Voor je broer hadden we gekozen voor Winnie the Pooh en daarna voor Bumba (omdat we toen gingen verhuizen). Nu is het natuurlijk ook tijd voor jou om hier een keuze voor te maken.

Mama ging druk op internet zoeken en na een tijdje liet ze papa een babykamer zien. En op de muur van de babykamer stond heel mooi heel groot een afbeelding van Dirk het Draakje. Nou dat leek mama gelijk helemaal geweldig. Dus zodoende begon vanaf dat moment de zoektoch naar alles van Draakje. Het er was eens thema van de Prenatal.

Dus gelijk werd heel marktplaats over de kop gegooid want ja, wie weet werden er wel allemaal leuke dingen aangeboden. Ook werd de mevrouw gemaild die draakje nu op de muur had. Voor een plaatje ervan of de kleuren. Nou afwachten maar hoe dit zich gaat ontwikkelen.

1 Reactie op “03 Februari 2008 – Er was eens…”

  1. Reactie door: Thea

    Hoi,

    Allereerst gefeliciteerd, ik ben in verwachting van nummer 2 en ook ik ben “gevallen”voor het draakje dirk, heb jij voor mij een of meerder voorbeeld foto’s van jouw aankleding en of adressen om aan spullen te komen.

    Alvast bedankt, Groetjes Thea

Plaats een reactie