04 April 2009 – Weekend naar pake en beppe geweest

Papa en mama hadden dit weekend grote plannen. Ze gingen namelijk allemaal dingetjes regelen voor hun trouwerij. Dat is natuurlijk op 7 augustus van dit jaar dus het is wel zo leuk om dan ook ringen enzo te hebben. Daarom was het plan opgevat om een aantal zaken dit weekend te combineren.

 

De DJ die papa en mama willen vragen voor het feest geeft een optreden op een braderie. Dus misschien wel  leuk om daar dan even te kijken. Verder even rustig voor de ringen kijken want als je ons bengels mee neemt te winkelen kun je niet zo rustig kijken. Daarnaast is het hartstikke leuk voor pake en beppe omdat ze dan lekker op ons kunnen passen. Op die manier kunnen ze mooi wat quality time met ons doorbrengen.

 

Nu was het zo dat Harma en Guido ook van plan waren om naar Friesland toe te gaan omdat zij hadden afgesproken met onder andere Janke en Raymond. Nu leek het papa en mama wel een slim idee als wij dan met hun mee zouden rijden. Op die manier hoefden papa en mama niet helemaal vanaf de Auto RAI naar Sneek te rijden om de kinderen af te zetten. Hier waren Harma en Guido het wel mee eens. Die vonden het wel gezellig om al die kinderen in de auto te hebben.

 

Dus bleef Yahro bij Harma en Guido en ging Kaye met papa en mama richting station Vleuten om naar de Auto RAI te gaan. Een half uurtje later kwamen we in Amsterdam aan waar het toch al wel aardig druk was. Gelukkig hadden we tickets die je uit kon printen op de computer dus we konden zo doorlopen. De vraag is dan natuurlijk waar je als eerste eens zal gaan kijken. De RAI was deze keer opgedeeld in allerlei verschillende klasses.


Zoals bijvoorbeeld de gezinsklasse, sportklasse, luxe klasse en wat al niet meer. Zodoende kwam je heel veel modellen ook weer heel vaak tegen. Iets wat wel een beetje zonde was in sommige gevallen. Er stonden wel weer hele mooie auto’s tussen en Kaye keek echt zijn ogen uit. Vooral de auto’s aanraken en erin zitten vond hij geweldig. Mama vond dit niet echt een goed idee maar toen papa een hele grote Dodge zag staan kon hij het niet laten. Daar moest Kaye even in zitten en er voor staan om te laten zien hoe groot de auto was.

 

De verwachting was dat we het wel aan aantal uurtjes vol zouden houden maar misschien kwam het door de vele indrukken dat Kaye ineens erg vervelend werd. Papa ging nog wel in de botsauto’s. Dat vond ik eigenlijk wel een beetje eng. Daarna nog gauw even naar buiten gegaan voor de 4×4 experience. In een echte 4×4 auto over een geprepareerd parcours rijden. Kaye wilde natuurlijk mee en er hing nergens dat het niet kon. Het wachten duurde meneer natuurlijk wel een beetje te lang maar uiteindelijk vond hij het geweldig.

 

Daarna was het de hoogste tijd om weer richting huis te gaan waar Harma en Guido met de koffie bruin zaten te wachten. Na even bijgekomen te zijn werd besloten dat het tijd was om afscheid te nemen. Een beetje lastig was dat wel want de beide kids zijn nog niet zo vaak een tijdje weg geweest. Het afscheid duurde dus ook wel eventjes, maar dat kon gelukkig net vanuit de planning.

 

Zo reden papa en mama huiswaarts en Guido, Harma, Rianne, Kaye en Yahro richting Sneek. Omdat we ook in Sneek gingen eten moest Guido toen wel een beetje doorrijden. We begonnen namelijk wel een klein beetje zin in eten te krijgen. Gelukkig was beppe voorbereid. Toen we in Sneek aankwamen konden we gelijk met het hele gezin aan tafel. De volgende dag gingen Harma en Guido naar Janke toe en pake ging naar het voetbal. Zodoende bleef beppe achter samen met de kids. Dat vond ze wel erg leuk. Alleen kon ze niet naar buiten want de buggy lag nog bij Harma en Guido in de auto. Niet zo slim maar niets aan te doen. Beppe heeft wel even gekeken of ze een buggy kon vinden maar helaas lukte dat deze dag niet.

 

Verder was het een heerlijk dagje waarin we geen aandacht te kort kwamen en we beppe flink bezig hebben gehouden. Gelukkig konden we de zondags wel even lopen omdat we toen een buggy hadden geleend van de buren. Het weer was ook veel te lekker om binnen te blijven en frisse lucht is voor ons kleintjes natuurlijk erg belangrijk.

 

Zondagavond na het eten gingen we weer richting huis. Ook nu reden we weer met Harma en Guido mee naar huis. Papa en mama waren heel erg blij om ons weer te zien. Gelukkig waren wij ook wel erg blij om hun weer te zien. Alleen waren we wel een beetje moe dus we gingen gauw slapen.

Geen reactie op “04 April 2009 – Weekend naar pake en beppe geweest”

Plaats een reactie