05 December 2009 – Sinterklaas thuis met opa en oma

 

De verjaardag van Sinterklaas. Dus vanavond mochten we lekker opblijven. Want als het goed is zou Sinterklaas allemaal mooie cadeautjes komen brengen. Dat doet ie altijd op 5 december. Dan is het namelijk pakjesdag. Opa en oma kwamen lekker bij ons eten en daarna gingen we met zijn allen Sinterklaasliedjes zingen.

 

We zongen zo hard mogelijk en vooral Kaye deed het heel goed. Die liet duidelijk merken dat hij al heel veel liedjes had geleerd. Ineens werd er op de voordeur geklopt. Yahro was te druk met dansen dus die had het niet zo door. Kaye had het wel gehoord maar normaal mag hij de deur niet open doen. Oma deed de tussendeur open en dat was voor Kaye genoeg. Hij rende naar de voordeur omdat hij wel erg nieuwsgierig was naar wat er voor de deur was. Yahro rende er als een mak schaapje achteraan.

 

Oma deed de deur open en daar hielp Kaye wel even bij. Vol verbazing zag hij een grote zak voor de deur staan. Ook stonden er nog wat losse cadeautjes naast. Samen met oma en Yahro bracht Kaye de cadeautjes naar binnen. Het was wel een heel gesleep want sommige waren erg zwaar.

 

Yahro had al een cadeau uitgezocht en wilde eigenlijk al het papier er aftrekken. Dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Opa ging bij de cadeautjes zitten en gaf ze aan Kaye die dan het cadeautje naar de goede persoon bracht. Nou de meeste cadeautjes gingen dus naar Kaye en Yahro. Ook een aantal waren er voor Viënn. Die kan ze alleen niet zelf uitpakken. Vrijwilligers genoeg, de beide heren wilden het heel graag uitpakken.

 

Nadat alle cadeautjes waren uitgepakt was het toch al heel laat. Terwijl de huiskamer weer een beetje werd geordend gingen de heren even lekker douchen. Daarna konden ze dan nog even met al hun nieuw verworven speelgoed spelen. Zoals een hele mooie Miele-keuken. Zo’n mooie keuken hebben papa en mama niet eens!

 

Dankjewel Sinterklaas!

Geen reactie op “05 December 2009 – Sinterklaas thuis met opa en oma”

Plaats een reactie