08 Augustus 2008 – Yolene en Bianca: Tummy-Tub

Echt vies word je natuurlijk nog niet. Dat is het grote voordeel van baby zijn. Je hebt dat heerlijke baby luchtje om je heen hangen en als je word gewassen met bijvoorbeeld Zwitsal blijf je daar gewoon de hele tijd naar ruiken. Wel 2 dagen lang, heerlijk. Dus om de dag gaan we je altijd lekker badderen of in de tummy tub wassen. Vandaag was de tummy tub weer aan de beurt.

Onze buurvrouw Bianca had wel eens van de tummy tub gehoord maar er nog nooit gebruik van gemaakt. Papa en mama keken elkaar eens aan en dachten allebei hetzelfde. Misschien was het wel leuk als Bianca dan jou even in de tummy tub ging doen. Yolene hoorde dat en vond het ook helemaal geweldig dus uiteindelijk hebben Biance en Yolene je allebei lekker gebadderd in de tummy tub. Ze vonden het helemaal geweldig om te doen en helemaal hoe jij erbij lag in de tub. Dat was ook erg grappig om te zien. Heel erg duidelijk was het dat jij het heerlijk vind.

Jammer genoeg word het water toch best wel snel koud dus na een kwartiertje was de waterpret weer voorbij. Het grappige is dat ze allebei gewend zijn aan kleine kinderen en ze verschonen en dat soort dingen. Maar zo klein als jou zijn ze meestal niet en dan worden zelfs de meest ervaren vrouwen toch een beetje voorzichtig. Wel heel schattig om te zien.

Geen reactie op “08 Augustus 2008 – Yolene en Bianca: Tummy-Tub”

Plaats een reactie