08 November 2007 – De eerste test

 

Eigenlijk was het nog wel een beetje te vroeg om te testen maar ja. Als je het idee hebt dat je zwanger bent dan kun je toch altijd testen en dan moet het toch gewoon een doorslaggevende uitslag hebben. Het beste is natuurlijk om dan gewoon netjes af te wachten tot de volgende ochtend. Maar mama kan meestal niet zo goed wachten.

Dus in Tunesie ergens in de middag ging mama voor het eerst testen of ze zwanger was of niet. Na een periode die dan heeel erg lang lijkt te duren kwam er wel iets tevoorschijn. Kun je dat nu een streepje en dus zwanger noemen of niet. Je bent op dat moment toch erg voorzichtig en we durfden het dus ook absoluut nog niet te vieren.

Het liefste wil je natuurlijk die dikke blauwe lijn zien en dan eventueel (zoals met de clearblue) dat er in beeld zwanger komt te staan. Dat lukte dus niet met deze test en de gevoelens zijn dan ook erg gematigd. Wat moet je er nu van denken dat je een heel licht streepje hebt staan.

Uit het veld slaan deed het ons natuurlijk niet. Dan maar een manier bedenken waardoor je wel een doorslaggevend antwoord krijgt. En wat is dan een betere manier dan gewoon nog een keer testen

Geen reactie op “08 November 2007 – De eerste test”

Plaats een reactie