09 Oktober 2008 – Prikjes gewicht

 

Arme arme schat. Nadat je er een tijdje onderuit bent gekomen is het nu weer zover. Vandaag moet je weer naar het consultatiebureau en gaan ze je verblijden met 2 prikjes. De vraag is natuurlijk hoe je daar op zal reageren. De prikjes zelf zal wel mee vallen. De eerste reageer je vast niet en de 2e begin je te mopperen/huilen.

 

Deze voorspelling kwam helemaal uit. De 2e vond je echt zo vervelend en gemeen. Heel erg begrijpelijk natuurlijk maar het is toch voor je eigen bestwil. Al die rare ziektes die tegenwoordig rondzwerven. Daar willen papa en mama je toch liever niet aan blootstellen.

 

De vraag die nu natuurlijk begint te rijzen is: “Zal je er last van krijgen”. Hopelijk word je er niet ziek van. Voor de zekerheid maar wel even zetpilletjes ingeslagen. Beter voorbereid dan erom verlegen. Is zo zielig als je zo’n pijn hebt waardoor je niet meer weet hoe je moet liggen en je met bijna geen mogelijkheid stil te krijgen bent.

 

Natuurlijk was je ook weer gewogen en gemeten. Je weegt nu 5575 gram en je bent 60 centimeter groot. Dat is toch weer even 275 gram en 1 centimeter meer dan vorige keer.  

Geen reactie op “09 Oktober 2008 – Prikjes gewicht”

Plaats een reactie