09 November 2007 – Winkelen voor een speciale boodschap

 

Eigenlijk wilden we niet naar de stad toe maar we moesten. We hadden een speciale boodschap te doen. Gelukkig kenden we een stel in Tunesie al aardig goed en die wilden met alle liefde wel even op Kaye passen. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Dus papa en mama doken in de bus en gingen naar Sousse. Daar aangekomen bleek het allemaal toch niet zo makkelijk te zijn als in Nederland. Lekker door de straten lopen en door honderd winkeliers worden tegengehouden dat je bij hun winkel moet zijn.

Heel leuk en aardig maar voor hun kwamen we daar niet. We zochten een apotheek. Omdat Tunesie een hele grote Franse achtergrond heeft zocht papa vooral op Pharmacie. Ook dat was dus nogal lastig. Want er blijken niet heel veel van dat soort tentjes te zijn in Sousse. Uiteindelijk ergens op een plein hadden we eindelijk een apotheek gevonden.

Dan denk je dat je klaar bent. Je zegt gewoon dat je op zoek bent naar een zwangerschapstest en klaar is kees. Nou niet helemaal dus. Want het duurde wel even voor ze snapten waar het om ging. Eerst dachten ze dat we iets wilden hebben voor een baby. Daarna iets om te voorkomen dat er een baby zou komen. En toen na heel lang verbaasde blikken te hebben gezien van 4 verschillende medewerkers kwam er iemand met een zwangerschapstest aanlopen.

Die lag niet eens standaard in de winkel maar ergens achter in het magazijn. Dat was precies wat we wilden hebben. Omdat het allemaal zo moeilijk ging eerst maar even uitgebreid de verpakking doorgenomen en gecontroleerd. En het bleek precies te zijn wat we wilden hebben.
Gauw afgerekend en terug naar de bus om gauw weer naar onze zoon terug te gaan. Die had ons nog niet zo heel erg gemist. Die vond zijn surrogaatpapa en mama wel leuk. Natuurlijk deze keer wel netjes gewacht met testen tot het moment waarop het hoort.

Geen reactie op “09 November 2007 – Winkelen voor een speciale boodschap”

Plaats een reactie