12 Juli 2008 – Naar de camping toe.

Nu de kraamzorg weg is en het weekend voor papa is begonnen en het weer het gelukkig ook toe laat is het dan zover. We gaan met zijn allen het weekend weg. Lekker met zijn 4tjes naar de camping. De eerste keer dat we daar echt weekend gaan vieren en jij bent er bij. Alles daarheen krijgen was toch wel een beetje gepuzzel. Het is natuurlijk niet alleen met zijn 4tjes de auto instappen en klaar. Er moeten kleren mee, drinken, eten, luiers, doekjes, speelgoed, kinderwagen en wat al niet meer.

Oftewel het was een hele klus om überhaupt die kant op te gaan zonder iets te vergeten. Gelukkig wonen we niet zo ver van de camping af want het werd al snel duidelijk dat we toch even een keer terug moesten rijden. Maar als je alleen een paar dagen gaat is het wel zonde als je vergeet. Dus we gingen wel kijken of we het zonder de jas van je grote broer konden redden.

Op de camping aangekomen zouden we eerst even lekker rustig alles uitpakken en ons gaan settelen. Dat zat er natuurlijk uiteindelijk even niet helemaal in. Iedereen op de camping wilde natuurlijk jou bewonderen. Dus de auto konden we wel even weg zetten. Daar hadden we echt nog geen tijd voor. Toen zo de een na de andere bij jou langs was geweest om je te bewonderen en papa en mama te feliciteren konden we toch eindelijk beginnen. En een uurtje later was de auto leeg en stonden de meeste spullen op hun plekje.

Toch wel erg spannend want hoe gaat het met je broer die normaal toch altijd zo lekker uitslaapt. Ook is het de vraag of jij wel lekker gaat slapen in de kinderwagenbak. Al met al denk je dus lekker rustig op vakantie te kunnen gaan maar de werkelijkheid is toch even anders. Je maakt je eigenlijk stiekem nog erg druk over de hele situatie. En als het nu al niet goed gaat.. hoe zal het dan zo rond de 21e gaan. Dan is namelijk het moment dat we 3 weken op de camping willen gaan zitten voor de vakantie. Tsja, het zal wel loslopen.

Geen reactie op “12 Juli 2008 – Naar de camping toe.”

Plaats een reactie