12 & 13 September 2009 – Mini-vakantie in Zeeland


Opa en oma waren met opie en omie lekker 2 weekjes weg naar Zeeland. Na een aantal dagen begonnen ze de kinderen toch wel een beetje te missen en kwam de vraag die papa en mama al wel een beetje hadden verwacht: “Vinden jullie het leuk om een dagje langs te komen?”. Tegen het stukje rijden hadden we wel een beetje bezwaar maar voor de rest leek het een leuk idee.

 

Eigenlijk hadden we daar best wel zin in. Er even lekker met zijn allen uit. Papa voelde zich niet zo lekker maar de rest had er zoveel zin in. Als je ook tegen Kaye zegt van wil je naar opa en oma pakt ie ook gelijk zijn jas en schoenen. Dus erg veel keus is er niet meer als hij het heeft gehoord.

 

Het ergste was toen we uiteindelijk richting Zeeland reden omdat Kaye vond dat we de verkeerde afslag namen. Want je kan hem niet in de maling nemen hoe je naar opa moet rijden. Na een dik uur rijden hadden de kinderen het toch echt wel gehad. Maar toen waren we er gelukkig bijna.

 

In Zeeland zijn we lekker visje wezen eten in Middelburg. Nog wat boodschapjes gedaan en lekker de zeelucht op gesnoven. Terug gekomen in het huisje van Centerparcs lekker gegeten en gedronken. Het slapen was iets minder feest maar dat staat bij alle aanwezigen nog wel goed in het geheugen.

 

Het zwembad is daar wel een beetje anders als bij de andere Centerparcs maar gezellig was het wel. Papa en opa gingen samen van de snelle glijbaan met een band. Die hebben in een deuk gelegen en de overige mensen ook. Vooral toen opa onderweg uit de band viel… papa werd afgevuurd en opa zwom half door de tunnels heen.

 

Kaye is nog wezen varen. Dit was wel een beetje twijfel omdat de golven buiten het gat behoorlijk pittig waren. Zodra we dus ook de haven uit voeren wilde hij alleen nog maar terug. In de haven vond hij het hartstikke leuk. Ook de vogels voeren vonden de beide kids geweldig. Al die meeuwen, die hadden het huisje zo gevonden.

 

Na 2 dagen op ‘vakantie’ te zijn geweest lieten we opa, oma, opie en omie weer achter.

Geen reactie op “12 & 13 September 2009 – Mini-vakantie in Zeeland”

Plaats een reactie