17 December 2009 – Sneeuw spelen

 

Mama had een heel erg goed idee. Het was namelijk prachtig mooi wit buiten dus wat is nou leuker dan buiten in de sneeuw spelen? Opa en oma hadden een hele mooie slee gekocht waar de beide kinderen op konden. In eerste instantie (binnen) waren ze ook heel erg blij en dol enthousiast.

 

Nadat ze net 5 minuten buiten waren hadden ze in eerste wel zoiets dat ze wel weer naar binnen wilden want het was toch wel koud. Kaye begon een beetje te klagen over koude handjes en hij zat de hele tijd zijn neusje te snuiten. Yahro zat als een dropje in de slee en je zag hem af en toe een beetje rillen. Want koud was het!

 

Gelukkig duurde het niet lang en raakten ze gewend aan de temperatuur buiten. Sneeuwballen gooien en door de sneeuw rennen maakt natuurlijk ook een heleboel goed. Een stuk met de slee lopen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen omdat je word getrokken is ook heel erg leuk. Bij de flat gingen we nog op het parkeerdek op de slee zitten en daarna van de helling naar beneden. Yahro vond dat heel erg spannend en Kaye ook. Na 1 keer vond Yahro het alleen wel genoeg, die had het koud en wilde nu toch echt naar binnen.

 

Kaye kon daar alleen geen genoeg van krijgen. Hij gilde het uit op het moment dat hij naar beneden ging omdat hij het wel heel erg spannend vond. Zodra hij dan beneden was wilde die wel weer naar boven want dan was het geweldig. Nou, dat heeft papa dus geweten. Met sneeuw tot boven de enkels en dan een sleetje een gladde helling op duwen is toch niet de hobby van papa.

 

Ook kwam de slee af en toe vast te zitten bij het naar beneden glijden. Er lag dan ook zoveel sneeuw. Papa en mama vonden het ook heerlijk. Zo vaak komt het niet voor dat er zoveel sneeuw ligt. Overal stonden de meest prachtige en grote sneeuwpoppen.

Geen reactie op “17 December 2009 – Sneeuw spelen”

Plaats een reactie