20 September 2009 – Uitje met opa en oma geschreven door: oma


Vandaag hadden opa en oma bedacht dat ze met ons naar de dierentuin wilden gaan. Zo hadden papa en mama onverwacht een dagje vrij/rust. Dus zo gezegd zo gedaan. Opa en oma hadden bedacht we gaan naar Burgers Zoo. Ze kwamen ons halen en we gingen op weg naar Apeldoorn met de auto van papa en mama want dat was wel zo gemakkelijk met die autostoeltjes van ons en natuurlijk onze supersonische dubbele wagen.

 

Bij de dierentuin aangekomen wilde Kaye natuurlijk niet in de wagen maar dat hoefde ook niet. Bij de ingang kwam ik gelijk al mijn vriendjes tegen, de Ping pings (pinquins). Die vond ik helemaal te gek. Toen we doorliepen werden we gelijk op de foto gezet en dit vonden opa en oma natuurlijk helemaal leuk. Opa liep met mij een trap op en toen zagen we allemaal hele mooie gekleurde vogeltjes. Toen ik dat wel leuk genoeg vond zijn we verder gelopen en kwamen we in een heel warm stuk van de  dierentuin. Dit noemen ze volgens mij iets van woestijn, nou het was hier heel erg warm. Hier waren allemaal dieren die er heel raar uit zagen maar sommige vond ik wel heel leuk.

 

Ook hebben we de aapjes gezien en 1 aapje had een babytje op zijn buik. We kwamen ook bij de vissen, roggen en haaien. De haai vond ik echt niet leuk, hij was wel heel erg groot. Er zwommen vissen boven ons hoofd en Yahro en ik vonden dat wel heel erg raar. De eushoorn (neushoorn) heb ik ook gezien. We kwamen bij een winkeltje aan en daar hadden ze een ping ping (pinquin) als knuffel en Yahro en ik hebben allebei een knuffel gekregen en ik mocht zelf uitkiezen welke kleur ik mocht nemen.

 

We kwamen ook langs een speeltuin nou jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik daar wel heel graag naar toe wou. Dus ik op de speeltoestellen waar ik bij mocht. Bij het speelhuisje was een glijbaan en daar ging ik voordat ik ging glijden heel stoer aan de stang bengelen. Ik werd wel een beetje moe, ik heb wel de hele tijd gelopen in de dierentuin! Dus opa en oma zijn toen met ons naar de uitgang gelopen en daar kwam ik nog 1 keertje mijn vriendjes tegen, en ik heb tegen ze gezegd tot ziens!!! Op weg naar huis waren we zo moe dat ik in de auto al in slaap viel. Toen we thuis kwamen had papa voor ons lekkere pannenkoeken gebakken. Het was een leuk dagje uit.

Geen reactie op “20 September 2009 – Uitje met opa en oma geschreven door: oma”

Plaats een reactie