25 December 2009 – Kerst

 


Lekker eten met de kerst, heerlijk. Natuurlijk ook heel veel aandacht krijgen. Dit jaar was een beetje anders als andere jaren want we vierden 2 dagen kerst met opa en oma. Nog iets wat anders was, we vierden het 2 dagen bij papa en mama thuis en niet bij opa en oma. Met eerste kerstdag gingen we lekker uitgebreid eten. Lekker spruitjes, stoofperen, witlof met ham/kaas en als vlees een heerlijke rollade. Nou dat smaakte bij iedereen erg goed. De kleinste telg kreeg heerlijke versgeslurpte moedermelk.

Maar voor we zo heerlijk gingen eten was het tijd voor cadeautjes. De kerstboom stond helemaal vol met cadeautjes. De kids waren helemaal in hun element door al die prachtige cadeautjes. Eigenlijk wilden ze om een tijd die toch al verre voorbij hun bedtijd was echt nog niet gaan omdat ze nog zo lekker aan het spelen waren.

Met 2e kerstdag gingen we heerlijk gourmetten en opa ging fonduen. Ome Michael en Crissie kwamen ook gezellig langs en we hebben het samen heel gezellig gemaakt. Met een lekkere bak ijs na. Voor de kleinste telg gold weer hetzelfde: moedermelk.

Geen reactie op “25 December 2009 – Kerst”

Plaats een reactie