26 Februari 2009 – Consultatiebureau 8135 gram en 71,5 cm

 

Bij iedere consultatiebureau bezoek proberen eigenlijk altijd papa en mama erbij te zijn. Helaas is het voor papa niet altijd mogelijk gebleken gezien zijn werk. Vandaag moest ik weer naar het consultatiebureau alleen was er een klein probleem. Mama kon namelijk voor het eerst niet mee.

 

Omdat beppe toch in de buurt was en het wel leuk vond om mee te gaan kwam die precies op tijd aanrijden waarna er gelijk doorgereden werd naar het consultatiebureau. Erg gek was het wel om daar niet met mama te staan. Het wegen was geen enkel probleem, ook al vond ik helemaal gestrekt gaan liggen helemaal niet leuk. Kan ik mijn hoofd een beetje optillen en dan mag je dat weer niet laten zien. Daarna op de weegschaal en toen een afspraak met de arts.

 

Mijn gewicht is als een speer omhoog gegaan en ik weeg nu al 8135 gram en ben 71,5cm groot. Oftewel: kleren kopen voor bonkie! Beppe vond het wel leuk alleen was mijn broer niet altijd even aardig want die wilde spelen. Daarna wilde hij weer niet spelen en bij beppe zitten en toen weer spelen. Maar jah, daar zijn we kinderen voor, hihi.

 

Toen we klaar waren bij het consultatiebureau hing mama al gelijk aan de telefoon dus gelijk het goede nieuws verteld dat het helemaal super met me gaat. Papa en mama hadden ook niet anders verwacht maar toch.

Geen reactie op “26 Februari 2009 – Consultatiebureau 8135 gram en 71,5 cm”

Plaats een reactie