28 November 2009 – Sinterklaas op werk van papa

Vorige week het eerste Sinterklaasfeest van dit jaar gehad. Maar er blijken nog meer feesten in het vat te zitten. Vandaag is namelijk het Sinterklaasfeest op het werk van papa in IJsselstein. Normaal gingen we natuurlijk altijd naar het Sinterklaasfeest van Sogeti. Daar werkt papa niet meer dus het is even de vraag hoe het vandaag zal verlopen.

 

Omdat het een beetje glad was buiten en we natuurlijk ook ons kleine zusje mee hebben deden we heel voorzichtig. Gelukkig kwamen we heelhuids aan en Sinterklaas was gelukkig nog niet gearriveerd. Er waren heel veel kinderen maar we waren een beetje verlegen. Kaye zocht de bescherming van papa op en Yahro die van mama.

 

Uiteindelijk hadden we wel een beetje contact met andere kindjes maar niet dat er echt gespeeld werd. Het was meer dat er naast ons ook mensen gingen zitten waarvan de kinderen bij papa en mama bleven staan. Sinterklaas kwam binnen en toen moesten we liedjes gaan zitten. Kaye kan er al een heleboel dus die zong heel voorzichtig mee.

 

De namen van alle kindjes werden voorgelezen en als je naam werd genoemd kon je een cadeautje ophalen. Pas als alle kindjes een cadeautje hadden gekregen mocht er uitgepakt worden. Omdat er zoveel kindjes waren duurde dit wel even. Het geduld van de kinderen werd ook behoorlijk op de proef gesteld. Uiteindelijk had iedereen een cadeautje en kon het uitpakken beginnen. Kaye kreeg een prachtig vliegtuig en daar was hij heel erg gelukkig mee. Voor Yahro hadden we een opblaasbaar herrieding. Ook al had Yahro nog geen idee wat het was (het was nog niet opgeblazen), afgeven deed ie niet. Thuis hebben ze er heel leuk met zitten spelen. Dus Sinterklaas heeft het slim gekozen.

Geen reactie op “28 November 2009 – Sinterklaas op werk van papa”

Plaats een reactie