29 Juli 2008 – Het is zo warm

De 29e juli. We zitten al lekker op de camping en daar heeft je broer het super naar je zin. Hij kan wel lekker in het water spelen en dat word ook flink gedaan op het veld. De sproeiers staan bijna de hele dag aan en de badjes zitten lekker vol water.

Jij hebt met de temperaturen van 30 graden het een stuk zwaarder. Je kan niet in de kinderwagenbak liggen want dan word het veels te warm voor je. Dus we hebben al kleren maar uitgetrokken zodat je lekker in je luier ligt. Ook hebben we een boxje voor je met iets van een klamboe erin zodat je daar heerlijk in kan liggen en mocht er een beetje wind zijn je daar toch lekker van kan afkoelen.

En toch voel je nog steeds echt super warm. Dus vandaag werd het tijd om maar eens wat anders te proberen. Dus even een hydrofiele luier een beetje nat gemaakt en dan moesten we het er maar eens op wagen. Heel voorzichtig begon mama te deppen. Toen gebeurde het… je hield heel even je adem in. Je borst ging ineens heeel snel op en neer en ja hoor, krijsen krijsen krijsen. Wat kun jij gillen zeg. Zo lekker vond je het dat mama en papa je af wilden koelen. Blijkbaar had je het toch liever warm.

Maar nu was je er natuurlijk wel een beetje aan gewend dus nog maar een keer proberen en kijken hoe jij er op reageerd. Nou dit ging dus de 2e keer weer precies hetzelfde. Echt niet een geslaagd plan dus. Uiteindelijk moest mama en papa er wel erg om lachen. Je wist gewoon echt niet wat je overkwam en wat je er mee aan moest.

Dus misschien toch maar eens kijken of er een andere oplossing is die jou wat verkoeling geeft. Het probleem is dat je namelijk ook niet alleen in je box wil liggen de hele tijd. Dit begint op een gegeven moment toch wel te vervelen. Het liefste wil je gewoon lekker bij papa of mama liggen. Daar zitten papa en mama alleen niet echt op te wachten. Het is veel te warm en te plakkerig weer. Anders was het geen enkel probleem geweest want papa en mama vinden het heerlijk als je bij ons ligt.

Geen reactie op “29 Juli 2008 – Het is zo warm”

Plaats een reactie