30 April 2009 – Trampoline zitten en spelen

 

Nu ik een beetje kan gaan zitten en dan heen en weer wiebelen leek het papa en mama wel leuk als je dat ook eens ergens anders ging doen. Omdat er nu een hele grote box bij onze caravan staat leek het hun een goed idee als ik daar eens in ging zitten. Mijn grote broer vind het geweldig dus wie weet wat ik er van vind.

 

In eerste instantie vond ik het wel erg gek. Na een tijdje bleek het toch wel leuk te zijn om met wat speeltjes op de trampoline te zitten. Lekker sabbelen en ondertussen een beetje wiebelen waardoor de trampoline begint te veren. Erg leuk! Tenminste het was erg leuk totdat mijn broer het wel leuk vond om met mij op de trampoline te spelen. Omdat er geen speelgoed op mag van papa en mama ging hij alles afpakken en van de trampoline gooien.

 

Op zich natuurlijk heel netjes en bijdehand van hem maar waar moest ik nu mee spelen. Nadat papa en mama aan Kaye duidelijk hadden gemaakt dat ik nog niet kon springen zoals hem en daarom met speelgoed op de trampoline mocht ging hij het weer halen en lief met me spelen.

 

Ik ging helemaal op in het spelen en om me heen kijken. Omdat de trampoline constant in beweging is verveel ik me totaal niet en kan ik me super vermaken. Na een poosje toen ik echt goed gewend was vond ik het zelfs leuk dat mijn broer heel hard ging springen waardoor ik omtuimelde!

Geen reactie op “30 April 2009 – Trampoline zitten en spelen”

Plaats een reactie