30 Augustus 2008 – Zwemmen bij “De Eemhof”

 

Opa en oma zijn een tijdje geleden er even met je broer op uit geweest. Zwemmen bij Centerparcs. Vlakbij de camping zit namelijk ook een vestiging van Centerparcs genaamd “De Eemhof”. Het leuke van de zwembaden daar is dat het allemaal tropisch/sub-tropisch is en je er dus heerlijk kan zwemmen. Daarnaast zijn er ook vaak hele leuk glijbanen etcetera.

 

Vandaag was het dus zover dat we daar met zijn allen maar eens heen gingen. Aangezien het water lekker warm is moet het voor jou ook een leuk en lekker uitje zijn. In een normaal zwembad is het vaak toch wel net iets te koud voor je. Opa en oma wilden ook heel erg graag mee want je broer had het zo enorm naar zin gehad de vorige keer dat ze graag wilden zien hoe het deze keer ging.

 

Dus wij met 2 auto’s die kant op. Want in 1tje gaat het niet meer passen. Dat was aan het begin toch wel een beetje wennen. Opa en oma reden altijd met ons mee als we ergens heen gingen en nu moeten we dan ineens in 2 auto’s.

 

Niet lang daarna waren we bij “De Eemhof” aangekomen. Snel de zwemkleren aan.. nadat we een hokje hadden gevonden waar we jou ook normaal om konden kleden. Dat was toch iets lastiger gevonden want het was behoorlijk druk. Uiteindelijk in het zwembad zelf viel het gelukkig enorm mee. Een mooi plekje opgezocht met een box naast het tafeltje. Daar kun jij dan lekker in liggen op het moment dat iemand niet in het water is.

 

Eerst maar is even voorzichtig een rondje gemaakt, even kijken wat er allemaal te doen is. Het zag er allemaal heel verzorgd uit. De glijbanen leken erg leuk. Alleen moesten we maar even kijken waar we allemaal met jou naartoe konden. In ieder geval was het golfslagbad wel lekker warm en leek ook wel heel geschikt om met jou even te gaan kijken hoe het water was. Je moest wel heel ff wennen maar lekker vond je het wel. Dat zag je heel erg duidelijk.

 

Hierna gingen we richting het babybadje. Met een glijbaan waar je broer de vorige keer blijkbaar de hele tijd op en af ging. Als een bezetene wel te verstaan … net zolang tot hij bijna strompelde omdat hij zo moe werd. Deze keer begon hij weer heel enthousiast en daar hebben we dus ook eventjes gezeten. Jij vond het water ook erg lekker warm en je vermaakte je dus wel. Lekker doezelen in de warmte.

 

Daarna splitste de groep zich heel even een beetje op vanwege de glijbanen etc. Mama wilde ook niet echt overal vanaf en papa en opa natuurlijk wel. Ook konden we met je broer niet alles doen en met jou al helemaal niet. Daar moeten we toch even voorzichtig mee zijn.

 

Na zo een uurtje geravot te hebben werd het tijd om even rustig wat te gaan drinken. In de box liggen vond je alleen niet een heel goed idee. Ook al viel je niet lang daarna in slaap. Nadat je wakker was geworden gingen we weer met zijn alleen op pad. Er was ook een soort saunabad. Met heel erg warm water. Daar hebben we even lekker met zijn allen gezet. De bubbels vond je maar vreemd. Daar moest je wel heel erg aan wennen. Dit is dan natuurlijk ook de eerste keer dat je in een zwembad bent en dit mee maakt.

 

Volgens mij heb je een hele leuke avond gehad in het zwembad en je sliep daarna als een roos. Moeten we toch snel weer eens over doen.

Geen reactie op “30 Augustus 2008 – Zwemmen bij “De Eemhof””

Plaats een reactie