31 Juli 2008 – Dirty Dancing & Yolene op jou gepast

In deze periode ben je natuurlijk heel erg aan jou gehecht. Je bent nog zo klein en teer. Ook is het zo dat je nog heel veel aandacht van vooral je mama verlangt. Want daar hang je heel erg aan. Of dat alleen door de borstvoeding komt of ook doordat zij die persoon is die 9 maanden op jou heeft gepast is de vraag. Het zal er ook wel mee te maken hebben dat mama jou heel erg veel aandacht geeft. Ze is je iedere dag enorm aan het vertroetelen.

Vandaag stond er alleen een uitje voor mama en oma op het programma. Samen gingen ze naar DirtyDancing, een vermusicalde film. Een film die echt een topper is bij vrouwen. Waarom, dat zal jij nog niet weten en de papa’s ook niet. Het is weer een prachtig liefdesverhaal. Misschien dat het daar iets mee te maken heeft.

In ieder geval was het dus zo dat papa de dames even naar het station moest brengen in Nijkerk. Vanaf daar gingen ze dan met de trein naar Utrecht omdat de musical in het Beatrix-theater word gehouden. Deze dag stond in het teken van WarChild en in de feesttent op het strand werden balonnen uitgedeeld en konden de kinderen pannenkoeken eten. Zodra papa dan weer thuis was zou hij naar je broer en opa gaan.

Nu hebben we op de camping een aantal buren die kleine kinderen dus echt helemaal het einde vinden en helemaal jou. Je bent zo’n lief klein dropje, dat alle moederharten op de camping smelten. Dus na niet lang zoeken bleek 1 van die moeders wel bereid om even op jou te passen terwijl papa de dames naar het station bracht en opa met je broer weg was. Want je mee nemen was wel zielig.

Het was nog zo benauwd en plakkerig buiten. Dus dit was ook wel het beste voor je. Gelukkig was je in capabele handen. Dat is ook wel erg belangrijk natuurlijk. Toen papa terug kwam van het station lag je midden op de tafel onder de bij parasol bij Yolene. Het zag er ook nog niet naar uit dat je last van verveling had. Je vermaakte je opperbest.

Papa zag dat het goed was en daarom besloot hij om maar even op het strand te gaan kijken. Wel apart om je zo achter te laten, nu snapte hij toch wel een beetje hoe mama dat zou voelen. Op het strand was het inmiddels aardig druk geworden en je broer had zich al flink volgegeten met pannenkoeken. De wespen vonden het ook heerlijk met al die zoetigheid.

Niet lang daarna was het moment daar, de balonnen werden opgelaten voor WarChild. Met een nieuw op-laat-record. Heel erg belangrijk want dat betekend ook een nieuwe top opbrengst voor de stichting. Wel zonde was dat door de wind al een heleboel balonnen in de bomen terecht kwamen. Maar ja, daar gaat het niet om he.

Nu maar afwachten of jij of je broer nog iets te horen krijgt voor de prijs van ballon die het verste weg kwam. Daarna met je broer eerst even wat te eten voor papa en opa gehaald. Met een superaanbieding. Een zak friet met normaal gesproken 4 frikadellen en nu met 8 frikadellen. Foutje in ons voordeel dus. Daarna jou opgehaald en nog lekker met je gezeten en geknuffeld tot het weer zover was om mama en oma op te halen.

Al met al voor onder andere papa een hele drukke avond. Maar de moeite waard. Mama was weer heel erg blij om je weer in haar armen te kunnen houden. Je knuffelgehalte is echt heel erg hoog. Mama had wel een hele leuke avond gehad zo samen met oma.

Geen reactie op “31 Juli 2008 – Dirty Dancing & Yolene op jou gepast”

Plaats een reactie